Smoothie me shalqi dhe manaferra

Smoothie me shalqi dhe manaferra Ky smoothie është më shumë veror dhe duke qenë se të dyja frutat janë antioksiduese, ky lëng ndihmon në parandalimin e problemeve qelizore dhe shëron çdo lloj plagë të shkaktuar. Ky”smoothie” na ndihmon të hidratohemi,…

Me çfarë ushqehet Jennifer Lopez gjatë ditës

Jennifer Lopez është e famshme për formën e saj fizike të shkëlqyer dhe për faktin që në formë natyrale pa operime plastike po u rreziston viteve. Prandaj ne ju informojmë se si Jennifer ka arritur të jetë në fromën e…