15 Mënyra si të përdorni uthullën në shtëpi

Uthulla ka shumë përdorime praktike shtëpiake për pastrim dhe përdorime tjera. Shumë punë të mrekullueshme mund të bëhen me produkte të zakonshme shtëpiake, përfshirë këtu produktet e gatimit. Njësoj si soda e bukës, edhe uthulla ka veti të mira të…

Smoothie me shalqi dhe manaferra

Smoothie me shalqi dhe manaferra Ky smoothie është më shumë veror dhe duke qenë se të dyja frutat janë antioksiduese, ky lëng ndihmon në parandalimin e problemeve qelizore dhe shëron çdo lloj plagë të shkaktuar. Ky”smoothie” na ndihmon të hidratohemi,…

TAVE KOSI | Receta Tave Elbasani | Gatime Tradicionale

TAVE KOSI | Receta Tave Elbasani | Gatime Tradicionale

Gjellë e shpejtë

Një recetë për ditet me pak kohë kur keni nevojë të përgatisni një gjellë të shpejtë dhe të lehtë.

Pulë e përgatitur në mënyrë Braziliane

Një recetë e cila ju tregon se si të përgatisim pulën në mënyr Brazilane. Pula është shumë e shijshme dhe do të bëhet receta e juaj e preferuar e pulës. Ju bëftë mirë!