Speciale

Ballokume Elbasani

  Kjo recetë është karakteristike për zonën e Elbasanit. Zakonisht ballokumet gatuhen në festën e…

Picë me djath dhe domate

Kur keni dëshirë të shijoni diçka prej ushqimeve Italiane, të lehta dhe më të shëndetshme…

Sallatë ruse

Sallata ruse është një pjatë e ftohtë, tipike për kuzhinën ruse, e njohur në gjithë…

Tullumba

Nëse keni nostalgji për kohën kur keni provuar tullumbat në Ëmbëltorën e lagjës, atëher kjo…

Ëmbëlsirë me banane dhe biskota

Ëmëlsirë shumë e shpejtë dhe e lehtë. Është ideale për desert pas një dreke apo…

Tortë me Kakao

Ëmbëlsirë e lehtë dhe e shpejtë me kakao. Kjo ëmbëlsirë është ideale për ditët kur…

Bukë nga kungulleshkat

Për ndryshim nga bukat e zakonshme befasoni miket dhe familjen tuaj me këtë lloj special…

Pitalka

Pitalka për raste speciale si dhe për iftar në kohë te ramazanit.  

Pogaçë

  Pogaçë e lehtë tradicionale, për një mëngjes si tek nëna.