Kokteje

Si të përgatisim Cuba Libre

E dini se çfarë ndodhë kur i shtoni një copëz limoni të athët (Lime) rrumit…

Si të përgatisim Margarita

Margarita, një pije e ikonave të modës. Një pije klasike e cila gjithmonë do të…

Përgatitja e Tequila sunrise

Tequila Sunrise është një klasik i mirë për ahengje, që është veçanërisht i lehtë për…

Si të përgatisim koktelin Pina Colada

Pina Colada është një koktel tipik Spanjoll i cili ka shije tropikale dhe freski mahnitëse.…

Mojito

Në raste të festave apo ditët të ngrohta të veres, dëshironi të shijoni kokteje nga…