gjellaime
566 Articles0 Comments

Omlet vegjetarian

  Për një mëngjes të shëndetshëm dhe të shpejt ky omelet do të jetë zgjedhja e juaj e duhur.

Pitalka

Pitalka për raste speciale si dhe për iftar në kohë te ramazanit.  

Pogaçë

  Pogaçë e lehtë tradicionale, për një mëngjes si tek nëna.

Krepa për mëngjes

Krepa të shijshëm, për një befasi të këndëshme për më të dashurit tuaj. Kjo recetë preferohet për ditët kur keni më shumë kohë.

Tost Francez

Tost i shijshëm Francez, për ditët kur keni shumë pak kohë dhe dëshironi ti befasoni më të dashurit tuaj me një mëngjes të ëmbël si në Francë. Përgaditja e lehtë dhe rezultati është i mrekullueshëm.

Paragjella 1

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a…