Smoothie

Një smoothi shumë i mirë për një fillim të mbarë të ditës në mëngjes.  

Smoothi për energji

Smoothi nga bananet dhe gjalpa e kikirikëve për energji gjatë gjithë ditës. Një fillim i mbarë i mëngjesit.

Smoothie

Smoothie për humbje në peshë, të konsumohet në mëngjes.

Smoothie me Ananas

Ky smoothie preferohët si pije freksuese, por edhe ju jep energjinë e duhur që ta filloni ditën mirë dhe është zëvendësim i shëndetshëm i kafesë të mëngjesit.

3 smoothie të ndryshme

“Smoothie” me banane dhe mango Mango ka me shumicë vitaminë C dhe sasia e polifenolit ka aftësi antioksiduese dhe mbron qelizat e trupit nga efektet negative. Vitamina A mundëson funksionimin e mirë të retinës dhe ul rrezikun për DMLA. Përzierja…