Si të përgatisim Cuba Libre

E dini se çfarë ndodhë kur i shtoni një copëz limoni të athët (Lime) rrumit dhe kolës? Cuba Libre. Një ndër koktejet më të lehta në botë.

Si të përgatisim Margarita

Margarita, një pije e ikonave të modës. Një pije klasike e cila gjithmonë do të preferohet nga shumica, kjo pije është në maja të koktejeve më të shitura nëpër botë. Zotëroni mënyrën e përgatitjes së këti kokteji, që të gjithë të…

Përgatitja e Tequila sunrise

Tequila Sunrise është një klasik i mirë për ahengje, që është veçanërisht i lehtë për tu pregatitë. Ka vetëm 3 përbërës tekila dhe lëng portokalli me grenadine (kjo është një shurup i kuq i bërë nga shega që ju mund ta…

Si të përgatisim Kozmopolitan

Kokteji kozmopolitan që shkurtimisht thirret kozmo, është një koktel klasik. Kozmo është një ndër koktejet që le shumë përshtypje pozitive, që përgatitjen e të cilit ju duhet ta zotëroni si mikëpritës-e të mirë.

Si të përgatisim koktelin Pina Colada

Pina Colada është një koktel tipik Spanjoll i cili ka shije tropikale dhe freski mahnitëse. Befasoni të gjithë nëpër festa me këtë koktel i cili është pija zyrtare e Puerto Ricos që nga viti 1987. Ky është verzioni më i…

Mojito

Në raste të festave apo ditët të ngrohta të veres, dëshironi të shijoni kokteje nga shtëpia? Këtu gjeni receten për Mojito,që është një ndër 10 koktejet më të preferuara në botë.

Kokteje 2

Contrary to popular belief, Lorem Ipsum is not simply random text. It has roots in a piece of classical Latin literature from 45 BC, making it over 2000 years old. Richard McClintock, a Latin professor at Hampden-Sydney College in Virginia,…

Kokteje 1

Contrary to popular belief, Lorem Ipsum is not simply random text. It has roots in a piece of classical Latin literature from 45 BC, making it over 2000 years old. Richard McClintock, a Latin professor at Hampden-Sydney College in Virginia,…