Ëmbëlsirë dietale

Një ëmbëlsirë dieta e cila po ashtu është shumë e mirë për shëndetin tuaj. Ju bëftë mirë!

Qumështore (kajmaqin)

Ëmbëlsirë tradincionale Turke e cila është edhe shumë e përgatitur tek ne. Shije e mrekullueshme si dhe përgatitja shumë e lehtë.

Ëmbëslirë Çokollate pa miell

Ëmbëlsirë shumë e lehtë e cila përgatitet pa miell. Rrezultati i kësaj ëmbëlsire është mahnitës. Ju bëftë mirë!

Pastë krem me mjedër

Një ëmbëlsirë me një shije mahnitëse, e cila përgatitet lehtë dhe ka një rezultat shumë të bukur. Ju bëftë mirë!

Tortë me vishnje

Tortë shumë e lehtë dhe shumë e shpejtë me vishnje.

Pop kek

Ëmbëlsira pop kek është shumë e lehtë dhe shumë e shpejtë për tu përgatitur.

Tortë me molla

Tortë shumë e shijshme dhe e lehtë me molla. Një shije shumë sepciale. Ju bëftë mirë!

Tortë topi

Një tortë e cila përgatitet lehtë dhe është shumë interesante. Ka formë të topit kështu që është ideale për adhuruesit e futbollit. Ju bëftë mirë!

Embëlsirë portokalli

Një desert i cili nuk ka nevoj të piqet, shumë i lehtë dhe me shije fantastike. Ju bëftë mirë!

Kube kivi

Një ëmblsirë e thjeshtë, me pak kalori dhe shumë vitamin C. Ju bëftë mirë!